Home / Copil / Gașca Zurli te așteaptă la Bucuresti Mall

Gașca Zurli te așteaptă la Bucuresti Mall

Zurli 32 3x24

Pe 3 septembrie, copiii se vor putea bucura de un show marca Gașca Zurli impreuna cu multe alte suprize în incinta Bucuresti Mall. Accesul la eveniment este gratuit.

București Mall a fost întotdeauna spațiul dedicat distracției și experiențelor minunate pentru părinți și copii. Un loc unde copiii își pot lăsa imaginația să prindă aripi, pot învăța lucruri noi și se pot bucura de zile întregi de jocuri și lucruri uimitoare.

Astfel,  pe 1 septembrie Bucuresti Mall demareaza campania Back to School, ce include reduceri semnificative la articolele pentru copii, ghiozdane și rechizite, dar și evenimente speciale dedicate celor mici. Mai mult, va avea o campanie speciala prin care pentru doua bonuri de 100 lei din magazine diferite, va oferi un voucher de  50 lei ce poate fi consumat in magazinele partenere: Noriel, Intersport, Imaginarium, Brands for Kids, Diverta si Croccodillo.

De asemenea, va invita să uitati că vara e pe sfârșite și să va distrati in continuare! Bucurați-vă de o zi interactiva cu concursuri amuzante și activități ca face painting, baloane modelabile, tresure hunt și multe alte surprize la București Mall, începând cu ora 14.00, sâmbătă, 3 septembrie. Apogeul petrecerii începe la 17.00, la fântână, cu un show marca Gașca Zurli.

Împreună cu Bucuresti Mall veti celebra miracolul copilăriei cu muzică, dans și distracție: #BackToSchoolFun #HolidayEndsFunBegins #ContestWithPrizes.

Să-nceapă distracția @Bucuresti Mall!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*