Home / Copil / Gașca Zurli a lansat clipul piesei „Bucătărașul Zurli”

Gașca Zurli a lansat clipul piesei „Bucătărașul Zurli”

 Gașca Zurli a lansat pe 25 septembrie, în premieră națioanală, videoclipul piesei Bucătărașul Zurli. Lansarea a vut loc în direct, în platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani, de la Antena 1.

Clipul spune povestea celui mai nou personaj din Gașca ZurliBucătărașul Zurli. El este cel care, prin magia ingredientelor sale, reușește să aducă pofta de mâncare tuturor copiilor. Știe trucuri despre cum să-i adune pe cei mici la masă și cum să îi surprindă cu mâncăruri delicioase și sănătoase. Bucătărașul Zurli este aliatul părinților în bucătărie, iar cântecul lui va deveni imnul ce va răsuna din fiecare bucătărie din România.

Versurile poartă semnătura Mirelei Retegan, fondatoarea fenomenului Zurli, care, încă o dată, reușește să-i împrietenească pe copii, cu obiceiurile pe care, în genere, părinții sunt nevoiți să le impună. Muzica este compusă de Cornel Sorian, în studioul său din Londra, iar coordonarea muzicală este realizată de Marius Aștilean.

Cântecul Bucătărașul Zurli face parte din cel mai nou spectacol marca Zurli – „Hai la masă!”, cu care cea mai iubită trupă pentru copii, din România, pleacă într-un turneu național, pe 3 octombrie. Videoclipul este realizat de talentata Diana Iacomir, iar filmările au avut loc în București.

În toamna aceasta, Gasca Zurli ajunge în BrașovTimișoaraCluj-NapocaBaia MareCraiovaBotoșaniBacăuGalați, Sibiu și București, cu un spectacol unic, o producție cu personaje și cântece noi, un spectacol de lumini fantastic și o super desfășurare de forțe. 10 orașe, zeci de mii de spectactatori, mii de kilometri, multe emoții și milioane de pupici cu sclipici.

 

Link video  — https://youtu.be/ookUgZj45T4

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*