Home / Copil / Fursecuri cu pepite de ciocolată

Fursecuri cu pepite de ciocolată

Ingrediente

200 g unt nesărat; 200 g zahăr brun; 400 g făină; 100 g pepite de ciocolată; 2 ouă;
½  pliculeț praf de copt; 1 linguriță esență de vanilie

Mod de preparare

Mixezi untul moale cu zahărul până devine spumă, după care adaugi treptat ouăle, mixând după fiecare, și esența de vanilie. Amesteci praful de copt cu făina și o cerni peste compoziția de unt. Amesteci bine până obții un aluat omogen.

Pui compoziția într-un poș și formezi grămăjoare pe o tavă cu hârtie de copt. Trebuie să le așezi la distanță unele de altele. Dacă nu ai poș, iei cu lingurița din compoziție și așezi pe tavă grămăjoare.

Presari deasupra lor pepite de ciocolată și introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180º C până se rumenesc, circa 15-20 de minute. Le lași să se răcească și le poți servi.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*