Home / Copil / Frittata cu spanac și caș

Frittata cu spanac și caș

Rețetă de Alexandra Băltățeanu

Ingrediente

6 ouă proaspete

200 g caș proaspăt

3 fire ceapă verde

1 lingură pătrunjel tocat

100 g baby spanac

3 linguri ulei de măsline

sare

piper

Mod de preparare

Mai întâi, încălzești cuptorul la 180ºC. Speli spanacul și ceapa foarte bine, după care le toci mărunt. Cașul îl tai cubulețe sau îl dai pe răzătoarea mare. Bați bine ouăle cu sare și piper. Ungi un vas mai mic termorezistent cu uleiul de măsline și torni ouăle.

Pui deasupra ouălor din vas spanacul, pătrunjelul tocat mărunt, ceapa verde și cașul, având grijă să fie distribuite pe toată suprafața. Introduci vasul în cuptorul încins pentru 15-20 de minute, până când devine aurie. Servești frittata caldă sau rece, alături de salata ta preferată. Eu am servit-o alături de o salată de ridichi cu pătrunjel.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*