Home / Copil / Frittata cu spanac

Frittata cu spanac

de la 2 ani

Ingrediente

3 ouă; 1 lingură smântână; 50 g telemea nesărată; sare; 200 g spanac proaspăt curățat; 2 linguri cașcaval ras; câteva fire de pătrunjel verde; 1 linguriță unt pentru uns forma

Mod de preparare

Speli frunzele de spanac și le opărești în apă clocotită cu un praf de sare un minut, după care îl pui la scurs într-o strecurătoare. Într-un castron pui spanacul scurs și telemeaua cubulețe.

Bați ouăle cu mixerul și un praf de sare până își dublează volumul, adaugi smântâna și omogenizezi. Pui cașcavalul ras și amesteci. Torni compoziția într-o formă mică rotundă unsă cu unt și o introduci în cuptorul încins la 180ºC timp de 15-20 de minute Trebuie să se rumenească ușor deasupra.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*