Home / Viata de familie / Activitati / Food Revolution Day 2016

Food Revolution Day 2016

afis-event FRD 2016

 

Intră acum în comunitatea părinților responsabili și fii primul  care își înscrie copilul (6-14 ani) la Food Revolution Day 2016,  la office@dgaspc6.com pentru a câștiga garantat:

  1. Distracția și experiența unui atelier de gătit sănătos susținut de Mary Balaban, ambasadorul Jamie Oliver – unul dintre cei mai renumiți bucătari din lume, fan declarat al preparatelor culinare benefice organismului.
  2. Sentimentul inegalabil care îl poate oferi un act voluntar de caritate: participanții vor dona alimente neperisabile sau produse de igienă în valoare de 50 de lei persoanelor fără posibilități materiale, care prestează ore de muncă în folosul comunității din sectorul 6, prin intermediul SocialXChange.
  3. O întâlnire de neuitat cu BionicChefs, care vor face o demonstrație de măiestrie și artă culinară, realizând pe loc un preparat surpriză, adorat de toți copiii.

Locurile sunt limitate, așa că nu lăsa oportunitatea să-ți scape printre degete! Trimite mail până în data de 18 mai la office@dgaspc6.com pentru a-ți ocupa locul care ți se cuvine la o experiență extraordinară pentru întreaga familie.

EVENIMENTUL are loc în data de 20 mai 2016 la ora 15.00 în incinta Centrului de Recreere și Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant” din Aleea Țibleș Nr 64, sector 6.Food Revolution Day  Te așteptăm!

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*