Home / Copil / Festivalul de dans Stelele Aurii

Festivalul de dans Stelele Aurii

Festivalul de Dans Stelele Aurii, organizat de  Alina Ana-Maria Musledin si Oynur Musledin, a luat nastere in data de 15 mai 2015, cand si-a deschis portile pentru 500 de mici dansatori pasionati si dornici de afirmare !

Au demarat acest proiect cu un scop foarte simplu, acela de a oferi copiilor sansa de a straluci pe o scena si de a-si pune in valoare calitatile intr-un cadru organizat . Fie ca erau mici dansatori de dans modern sau balerini si balerine, copiii au fost receptivi inca din prima editie a festivalului, inscriindu-se intr-un numar destul de mare: peste 150 de coregrafii si peste 500 de dansatori.

Cu un regulament structurat pe discipline de dans si categorii de varsta au reusit sa organizeze inca de la inceput o competitie frumoasa intre copii, competitie care le-a starnit si mai mult interesul si implicarea in aceasta disciplina frumoasa a Sportului ! Indiferent de locul ocupat în competiție, fiecare copil a primit o cupă și o diplomă de participare, astfel recompensându-i pe cei mici pentru munca depusă și devotamentul lor.

Cu o organizare bună, un staff primitor, cu zambetul pe buze, și cu o competiție justă, Festivalul Stelele Aurii a reusit sa raspandeasca bucuria Dansului modern, dar si a baletului ca Sport juvenil in inimile copiilor !

Urmatoarele competitii au strans un numar si mai mare de dansatori, Editia a 2-a, in luna noiembrie a aceluiasi an, 2015, a reusit sa aduca pe scena Salii Centrului Cultural MAI peste 800 de dansatori si mai pregatiti, cu o dorinta si mai mare de competitive !

 Evenimentul a inceput sa ia amploare in adevaratul sens al cuvantului in luna mai a anului 2016, cand Editia a 3-a a fost gazduita de catre minunatul Centrul Cultural Otopeni “Ion Manu” . La startul competitiei s-au inscris peste 1200 de copii , iar evenimentul a fost nevoit sa de desfasoare pe 2 zile, datorita a celor peste 500 de coregrafii înscrise in concurs .

Cu ajutorul unui juriu de elita printre care Maestrul Coregraf Horatiu Chereches de la Opera Constanta “Oleg Danovski”( premiat in cursul aceluiasi an “Coregraful anului 2016” in cadrul Premiilor Operei Romane”), Cosmin Adrian, balerin al TNOB Oleg Danovski si finalist al Emisiunii Romanii au talent, au jurizat cu obiectivitate si precizie cele mai frumoase dansuri !

Copiii si profesorii , dar nu in ultimul rand parintii au capatat incredere in Competitia noastra si in ceeace putem inspira copiilor : placerea sportului si a competitiei !

 Editia 5 am decis organizarea festivalului la malul marii, o data cu venirea sezonului de vara , in luna mai a anului 2017 ! De acesta data Gazda evenimentului a fost prestigioasa sala TNOB Oleg Danovski – Constanta !

La Constanta primiti dansatori atat din zona Dobrogei cat si din tara , din Republica Moldova , ba chiar si din Bulgaria ! Evenimentul a fost o reusita pantru toti participantii . Lupta a fost apriga iar invingatorii si nu numai au plecat acasa cu trofee, medalii, dar si premii oferite de sponsori dornici sa rasplateasca cei mai buni dansatori !

 Editia a 6-a  va avea loc in perioada 24-26 noiembrie, în Bucuresti, în sala mare a Palatului Copiilor, pe o scena generoasa, cu conditii de prima clasa. Premiile vor fi valoroase, cu invitatii la Concursuri internationale in Bari – Italia sau in Bulgaria, dar si premii oferite de sponsorii competitiei !

Juriul competitiei este format in premiera din Prim balerini ai operei Romane, dar si din coregrafi din lumea showbiz-ului si a emisiunilor TV.  

Editia a 6-a festivalului Stelele Aurii  de va desfasura pe durata a 3 zile si are la start peste 2.300 de copii dansatori, din toata Romania ( Bucuresti, Constanta, Targu Mures, Cluj, Ploiesti), dar si din Moldova sau Bulgaria ! Cluburi prestigioae din intreaga tara, cluburi de Gimnastica sau de Balet pregatesc anual copiii pentru aceasta competitie ce are ca scop promovarea dansului , a sportului si, nu in ultimul rand, a fair playului printre copii si adolescenti !

 Contact: Alina Ana-Maria Musledin

 www.anadance.ro

www.steleleaurii.ro

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*