Home / Fără categorie / Eveniment – Picnic în familie – 8 iulie

Eveniment – Picnic în familie – 8 iulie

Sâmbătă, 8 iulie revista Pap tot! a organizat la Roaba de Cultură evenimentul Picnic în familia – Jocurile copilariei.
Am început dimineața făcând mișcare, cu exerciții de gimnastică în tandem alături de antrenoarele de la Aviatiei Wellness Center, Daniela Iliescu și Roxana Iordan. Ne-am bucurat de momentul muzical oferit de trupa de teatru muzical PAM PAM cu Pia, Vio și Kito, de jocurile copilărilei redescoperite alături de Zâna Florilor de la Casa Vesela Events. De asemenea, cei mari au fost invitați să vină de acasă pregătiți pentru concursul Ghiozdănelul sănătos, iar cei mici să se alăture concursului de kendama și să urmărească demonstrația de kendama oferită de Cristian Esmaily. Câștigătorii au fost premiați de Giftology și Hasbro Gaming. Am încheiat evenimentul cu o tombolă în care NN Asigurari a oferit un coș de picnic. Cei mici s-au bucurat de atelierele creative de desenat, pictură, modelaj și origami, iar părinții de o dimineață însorită activă și plină de distracție.

Mulțumim partenerilor noștri: Carrefour – partener strategic, Danonino, NN Asigurări de viață, McDonald’s, Himalaya Herbal Healthcare Romania și Chilli Ideas.
Dorim să mulțumim pentru susținere: Roaba De Cultură, Teatrul Pam Pam, AQUA Carpatica, Butoiul cu inghetata, Solaris – Belsug din natura, Casa Veselă Events, Giftology, Hasbro, Inc., Jolly Club, Recreativo, Mustela Romania, Photosnacks, PlaYouth, Roge Cavailles Romania, Sloop, Mascarici Party- Organizari petreceri si evenimente, Brigada de Voluntari, BluParty, Lebbuchenhaus.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*