Home / Evenimente Paptot / EVENIMENT PAP TOT: MAMI REDESCOPERĂ-ȚI FRUMUSEȚEA

EVENIMENT PAP TOT: MAMI REDESCOPERĂ-ȚI FRUMUSEȚEA

_DSC0171
Pe 6 aprilie 2016, revista PAP TOT și-a invitat mămicile cititoare la Gargantua Ballroom la o seară dedicată REDESCOPERIII FEMINITĂȚII.

Multe dintre noi după ce am născut, uităm să ne îngrijim, să mâncăm sănătos, să ne machiem, să avem grijă de pielea noastră, uităm să fim femei. În această seară am invitat alături de noi 4 invitate speciale: Ela Crăciun, prezentator TV și realizatoare a emisiunii „Numai de bine” pe Antena 3, dr. Camelia Olteanu, medic specialist în nutriție și boli metabolice, Mirela Vescan make-up artist Rimmel London și Alina Stoica, terapeut nutriționist.

Fiecare dintre invitații noștri speciali le-au povestit mămicilor cu umor și cu emoție cât de important este să ai grijă de tine și să te simți frumoasă când te uiți în oglindă.

Ela Crăciun, prezentator TV, ne-a povestit care au fost dificultățile prin care a trecut după naștere și care sunt trucurile pe care le folosește pentru a fi și a se simți frumoasă. Chiar dacă agenda ei profesională este plină 7 zile din 7, are grijă să mănânce sănătos, să facă mișcare, să fie feminină și să zâmbească ori de câte ori se uită în oglindă.

Dr. Camelia Olteanu ne-a explicat că frumusețea vine dintr-un stil de viață sănătos. Doamna doctor a punctat faptul că nu dietele dau rezultate, ci adoptarea unor obiceiuri alimentare sănătoase. Este important să ai un program de mese fix care să includă 3 mese principale și două gustări, să nu sărim peste mese, să nu urmăm o dietă drastică pe termen lung, să includem în meniu și carne, ouă, brânză, legume preparate pe abur, pe grătar sau la cuptor, fructe, iaurturi și cereale integrale. Nu a sărit nici peste desertul nostru preferat, CIOCOLATA. Dr. Camelia Olteanu nu recomandă ciocolată neagră cu îndulcitori, care poate conține calorii mai multe decât una obișnuită. Însă ca desert sănătos și gustos, doamna doctor ne recomandă înghețata preparată din iaurt, amestecat cu fructe pasate și 2-3 linguri de stevia sau alt îndulcitor natural.

Make-up artistul Mirela Vescan le-a dat mămicilor tips-uri și trucuri de îngrijire rapidă a tenului. Le-a povestit apoi care sunt pașii esențiali de îngrijire a tenului, ce măști își pot prepara mamele cu ingrediente din frigider. Bineînțeles că nu a lipsit o demonstrație de machiaj rapid, la care mamele au aflat că baza de machiaj este reprezentată de cremă de față + fond de ten + pudră protectoare, peste care putem aplica restul machiajului. Mirela Vescan ne-a arătat că ne putem face frumoase în 5-10 minute, cu câteva trucuri simple și puțină îndemânare.

Alina Stoica, mamă a trei copii, nutriționist și colaboratoare a revistei noastre, ne-a explicat că există o legătură fundamentală între alimentație și sănătatea noastră fizică și emoțională. Invitata noastră a subliniat faptul că trebuie să mâncăm și pentru corp, dar și pentru suflet și a trecut în revistă acele alimente pe care ne putem baza când ne dorim să ne recăpătăm silueta.

Mulțumim sponsorilor noștri Rimmel London, SaladBox, Solaris și Aqua Carpatica și partenerilor noștri: Profructta, Gargantua Ballroom, Himalaya, Rawyal.

 

 

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*