Home / Evenimente Paptot / Eveniment: Cea mai bună alimentație pentru copilul tău!

Eveniment: Cea mai bună alimentație pentru copilul tău!

_DSC0372
În prag de primăvară, ne-am reîntâlnit din nou cu cititoarele revistei noastre pentru a discuta cu specialiștii Nestle Baby și Merck despre cele mai bune alimente pentru stimularea imunității la început de primăvară și despre cele mai bune alimente pe care le putem oferi copiilor din primul an de viață.

În viața mămicilor există două preocupări majore, alimentația și sănătatea copiilor lor, iar alegerile alimentare pe care le fac pentru cei mici, influențează în mod direct starea lor de sănătate, încă din primele luni de viață. Cu ce începem diversificarea, ce legume și fructe le oferim în fiecare sezon, ce gustări le preparăm- iată câteva aspecte care au impact direct asupra imunității copiilor.

În cadrul evenimentului organizat de revista PAP TOT la restaurantul Gargantua din București, dr. Valeria Herdea, medic de familie cu o vastă experiență în pediatrie, le-a explicat mămicilor care sunt cele mai importante reguli Nestle Baby în ceea ce privește diversificarea, ce alimente sunt adaptate nevoilor sugarilor în această etapă și ce principii trebuie să respecte mamele pentru a le asigura celor mici o sănătate de nota 10.

Simona Panait, reprezentant Merck, le-a povestit mămicilor cât de importantă este stimularea imunității la început de primăvară și care sunt vitaminele și mineraele esențiale în acest proces.

Mămicile au aflat de asemenea de la invitații noștri speciali care sunt cele miturile și adevărurile legate de stimularea imunității, ce ar trebui să facă mămicile și ce nu pentru a le oferi copiilor un start bun la intrarea în colectivitate și care sunt cele mai frecvente greșeli ce duc la scăderea imunității.

Multumim sponsorilor noștri, Nestle Baby și Merck și partnerilor noștri: Mustela, Pirifan Distribution, Restaurant Gargantua, Ana Party și Becker Bester.

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*