Home / Viata de familie / Activitati / Drumul Cenuşăresei: Teatru şi poveste pentru copii

Drumul Cenuşăresei: Teatru şi poveste pentru copii

Cinderella

Fundaţia Calea Victoriei invită copiii sâmbătă 7 iunie, de la ora 15.00, la Drumul Cenuşăresei: Teatru şi poveste pentru copii (7-12 ani), un eveniment interactiv susţinut de actriţa Marcela Andrei. Atelierul porneşte de la frumoasă poveste a Cenuşăresei şi este gândit astfel încât fiecare copil îşi va îmbogăţi universul propriu şi va acumula noi experienţe.

Prin metodele şi tehnicile preluate din artă actorului şi adaptate vârstei lor, prin joc şi exerciţii, copiii vor descoperi cum pot să transmită stări emoţionale, să fie expresivi şi creativi prin cuvinte, dar şi prin gesturi şi cum să lucreze în grup.

Va fi nu doar o experienţă distractivă de sâmbătă, ci şi o ocazie să afle “cum e să fii actor” şi personaj de poveste.

Toate discuţiile şi exerciţiile au la baza povestea Cenuşăresei, cunoscută şi iubita de toţi copiii. În urmă acestui atelier, copiii vor înţelege drumul Cenuşăresei de la poveste la textul dramatic, la spectacolul de teatru, de opera, de balet, la film sau desen animat.

Atelierul se va încheia cu un exerciţiu de improvizaţie după momentele cele mai importante din poveste, la care părinţii sunt invitaţi că spectatori.

Întâlnirea va dura două ore.

Lector: Marcela Andrei
Dată: 7 Iunie 2014; Ora: 15:00
Vârstă Minimă: 7 ani; Vârstă Maximă: 12 ani
Cost: 35 ron; Cost redus (card fidelitate): 30 ron
Locul desfăşurării: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu şi Biserica Sfânta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
ÎNSCRIERE: daniela@victoriei.ro
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*