Drob de pui cu legume - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Drob de pui cu legume

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Ingrediente

500 g piept de pui

200 g ficăţei de pui

200 g pipote de pui

200 g inimioare de pui

1 ceapă mare

1 dovlecel mic

1 morcov mare

2 ciuperci potrivite

3 căţei usturoi

4 ouă

sare

Mod de preparare

Mai întâi, speli organele de pui bine şi le pui la fiert în apă clocotită cu un praf de sare pentru circa 30 de minute. Le scurgi, le laşi să se răcească, după care le dai prin maşina de tocat împreună cu carnea de pui spălată bine şi uscată cu prosoape absorbante. Separat, fierbi morcovul curăţat şi spălat. Când morcovul este aproape fiert, pui şi ciupercile spălate şi mai laşi 5 minute.

Toci mărunt ceapa curăţată şi o pui peste amestecul de carne. Adaugi usturoiul pisat şi dovlecelul, morcovul şi ciupercile tăiate cubuleţe. Pui ouăle bătute uşor, condimentezi cu puţină sare şi omogenizezi compoziţia.

Îmbraci o tavă de cozonac cu hârtie de copt, torni compoziţia de carne, nivelezi şi o introduci în cuptorul preîncălzi, la foc mic, pentru 50 de minute. Trebuie să se rumenească frumos deasupra. Laşi drobul să se răcească, după care îl scoţi din tavă.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*