Home / Copil / Doar impreuna putem oferi zambete

Doar impreuna putem oferi zambete

 Pentru ca si in acest an doreste sa aduca un zambet pe chipurile a mii de copii in preajma Sarbatorilor de Iarna, brandul danez de incaltaminte si accesorii din piele ECCO este pentru cel de al treilea an consecutiv partener de locatie in  proiectul ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi.

ShoeBox – cadoul din cutia de pantofi reprezinta o incercare minuscula de a face lumea un loc mai frumos,  in fiecare an, in preajma sarbatorilor de Craciun, cand vrem sa punem un zambet pe chipurile a zeci de mii de copii sarmani din orasele in care locuim.

Si in acest an, toate cele 24 de magazine ECCO din Bucuresti, Cluj Napoca, Sibiu, Iasi, Constanta, Brasov, Timisoara, Pitesti, Galati sunt partenere de locatie in cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi editia #ShoeBox2017, colectand cadouri in perioada 01 – 15 decembrie 2017, verificandu-le si sigilandu-le cu etichete pentru fetite sau baieti.

Doritorii vor putea oferi copiilor un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi, urmand ca toate cutiile adunate sa fie donate pana pe data de 24 decembrie 2017 copiilor cu posibilitati financiare limitate sau celor vulnerabili, cu sprijinul si suportul partenerilor nostri: Asociatia CONIL, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu, Asociatia MagiCAMP, Hero After School, Directia de Asistenta Sociala si Medicala Centrul de Zi “Tara Minunilor”, Terapii Spectru Autism Curtea de Arges,  Fundatia Internationala pentru Copii, Asociatia Studenti pentru Viata, Asociatia Inimioare Fericite, Parohia Cojocna, Asociatia Alfa Grup.

Va asteptam cu mare drag alaturi de noi si in 2017, in toate magazinele ECCO din tara, sa ajutam cu totii cat mai multi copii sa zambeasca de Craciun!

Doar impreuna putem oferi zambete!

Mai multe informatii despre editia #ShoeBox2017 puteti afla de pe www.shoebox.ro.

Despre ECCO

ECCO, brand de incaltaminte de renume international care combina stilul si confortul, si-a construit succesul bazandu-se pe design modern, piele de calitate si tehnologii inovative. Infiintat in 1963, ECCO este unul dintre putinii producatori mari de incaltaminte din lume care detin si controleaza fiecare pas al procesului de productie si de vanzare. De asemenea, este unul dintre cei mai mari producatori de piele de inalta calitate din lume, pielea ECCO fiind folosita atat la crearea de produse de incaltaminte si accesorii proprii, cat si distribuita unor branduri de lux internationale. Astazi, produsele ECCO se vand in 88 de tari, in peste 2.000 de magazine ECCO si peste 14.000 de alte puncte de vanzare la nivel mondial. Compania este detinuta de familie si are peste 20.000 de angajati in intreaga lume. www.ecco.com

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*