Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Deserturi / Desert cu iaurt şi portocale

Desert cu iaurt şi portocale

shutterstock_92195398

Ingrediente

2 portocale
4 linguri dulceaţă de portocale

250 g urdă

500 ml iaurt

1 portocală pentru decor

Mod de preparare

Cureţi portocalele de coajă, le desfaci în felii şi le cureţi de pieliţe. Le tai cubulețe, le pui într-un castron şi le amesteci cu gemul de portocale.

Separat, amesteci iaurtul cu urda, acoperi cu o folie şi dai la frigider pentru câteva ore. Dacă dorești, poți pune în compoziție și puține cereale.

Împarţi compoziţia de urdă şi iaurt în pahare, alternând cu amestecul de portocale şi gem. Deasupra decorezi cu felii de portocală curățate de pielițe. Poţi servi desertul cu biscuiţi sau pişcoturi.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*