Desert cu fulgi de ovăz

Desert cu fulgi de ovăz

Ingrediente

150 g fulgi de ovăz
500 ml lapte
3 banane mici coapte
35 g nucă de cocos mărunțită

Pentru servire

banană

stafide galbene

Mod de preparare
Într-o cratiţă cu fundul gros, amesteci laptele cu bananele curăţate şi tăiate felii şi cu nuca de cocos dată pe razătoare. Pui cratiţa pe foc mic şi în momentul în care dă în clocot pui fulgii de ovăz și mai laşi 10 minute, amestecând destul de des.

Pui compoziţia în boluri de servire şi formezi din banane şi stafide capul unui purceluş. Serveşti desertul călduţ.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*