Home / Fără categorie / Descoperă cel mai mare brad de…ciocolată

Descoperă cel mai mare brad de…ciocolată

 

Heidi.9

Ciocolata nu este niciodată prea multă, mai ales când ia forma unui brad uriaş. Magazinul-concept Heidi ChocoWorld din București te așteaptă să vezi cel mai mare și mai dulce brad. Impresionanta construcţie dulce măsoară 1,90 m înălţime, are o lăţime de 1,20 m şi, în vârf, o stea de 35 cm, din ciocolată albă. Bradul Heidi cântăreşte 300 kg, echivalentul a 3000 tablete de ciocolată cu lapte sau, aproximativ, cât doi reni puternici de la sania lui Moş Crăciun.

Bradul, realizat din cea mai fină ciocolată cu lapte, a beneficiat de toată măiestria şi imaginaţia ciocolatierilor Heidi. Zece oameni pricepuţi au lucrat la proiectarea şi turnarea acestuia, timp de 8 zile. Cel mai dificil de produs a fost structura tridimensională a bradului, astfel încât ciocolata să îşi păstreze forma, fără să curgă. Ingredientele folosite, atât la preparare, cât şi la décor, sunt în întregime naturale, inclusiv colorarea ornamentelor fiind realizată din pudră de căpşuni.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*