Home / Copil / DeMoga Music Junior Camp, a 4-a ediție

DeMoga Music Junior Camp, a 4-a ediție

DeMoga Music și Academia de Talente Contrapunct organizează, în această vară, cea de-a 4-a ediție a taberei de creație DeMoga Music Junior Camp.

DeMoga Music Junior Camp este o tabără de creație, dezvoltată de Marius Moga, împreună cu Academia de Talente Contrapunct, și are la bază un concept unic: ateliere de creație din mai multe domenii artistice, Q&A-uri cu artiștii DeMoga Music, plus o mulțime de activități interactive.

Toți copiii care au înclinații artistice și își doresc să petreacă o săptămână într-un mediu super creativ, alături de specialisti recomandați de DeMoga Music, pot alege unul dintre domeniile următoare: producție muzicală, voce și compoziție muzicală, dans, actorie, producție foto-video.

Mai mult decât atât, participanții vor avea un program pre-stabilit, în care vor fi incluse activități interactive, distractive și de dezvoltare personală, întâlniri cu artiștii DeMoga Music, cărora le vor adresa întrebări și vor afla de la ei ce implică drumul spre succes.

Impresii/reacții generate edițiile anterioare DeMoga Music Junior Camp:

Alina Andreea Matei:
„A fost cea mai cool tab
ără în care am fost vreodată! Vedetele pe care le-am întâlnit au fost neașteptat de modeste și dornice să ne împărtășească din experiențele lor, iar copiii foarte talentați și prietenoși! Mă bucur că am avut șansa să merg în această tabără!”

Mama Alinei:
“Iar eu sunt foarte fericit
ă că am putut să-i fac, prin voi, o bucurie copilului meu. Aceste tabere ajută copiii să-și construiască personalitatea prin lucrul în echipă, competitivitate, dezvoltarea creativității, prietenie, zâmbete, fericire, devenind niște OAMENI FRUMOȘI!

Ana Stanciulescu

Cât de tare a fost tabăra! Vă iubesc mult și sper să mai faceți tabere, pt. că aveți de ce! Copiii se distrează și cel mai important este că avem o nouă familie iubitoare și plină de susținere! Super tabără, super organizatori, SUPER VARĂ!

Detalii:

Localitate: Casa Alex, Snagov

Perioade: 15 – 21 iulie, 22 – 28 iulie

Varste: 8 – 18 ani

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*