Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Deserturi / Deliciu de brânză cu piersici

Deliciu de brânză cu piersici

shutterstock_143458507

Ingrediente
500 g brânză de vaci
4 linguri griș
100 ml lapte
100 ml smântână
4 linguri stevie
4 ouă
1 linguriță extract de vanilie
1 lingură unt pentru uns tava
3 piersici
Mod de preparare
Amesteci cu telul laptele cu smântâna, stevia și grișul și lași să se odihnească 10-15 minute.
Într-un castron, mixezi brânza cu ouăle și esența de vanilie, adaugi compoziția cu lapte, griș și smântână și omogenizezi. Speli piersicile bine și le tai felii.

Ungi o formă de tartă medie cu unt, pui compoziția de brânză, iar deasupra așezi sub formă de floare feliile de piersici.
Introduci forma în cuptorul preîncălzit la 180º C pentru 40-45 de minute. O lași să se răcească bine în formă, după care o tai și o servești.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*