Home / Shopping / Diverse / De ce este utilă măsurarea presiunii arteriale acasă

De ce este utilă măsurarea presiunii arteriale acasă

 

M6_Comfort_IT

România se află pe locul patru în Europa privind incidența bolilor de inimă, potrivit celui mai recent studiu al Societății Europene de Cardiologie. Pentru milioanele de persoane cu tensiune arterială mare, verificările sporadice la cabinetul medicului pot fi insuficiente. În aceste cazuri, specialiștii recomandă monitorizarea la domiciliu.

Urmărirea în timp a rezultatelor îl va ajuta pe medicul curant să ia decizii mai informate privind tratamentul și, de asemenea, poate reduce riscul de atac de cord.

Omron, lider mondial în producţia şi comercializarea aparaturii medicale de uz personal şi profesional, pune la dispoziția pacienților o serie de aparate de măsurat tensiunea precise și ușor de utilizat la domiciliu. Toate tensiometrele Omron sunt validate clinic și beneficiază de tehnologia Intellisense, ce asigură, prin umflarea specifică a manșetei proprie fiecărui utilizator, o măsurare corectă, rapidă și confortabilă a presiunii arteriale.

„Hipertensiunea arterială de durată creşte semnificativ riscul de apariţie al altor boli. Având în vedere rata crescută de deces cauzată de afecțiunile cardiovasculare, fiecare persoană hipertensivă sau care este supusă unui asemenea risc ar trebui să aibă în casă un tensiometru de calitate, validat clinic. Monitorizarea regulată oferă un feedback esențial despre starea de sănătate, ceea ce va ajuta medicul să ia la timp măsuri de prevenție. Tensiometrele automate Omron sunt optimizate pentru utilizarea facilă și obținerea unor rezultate corecte si precise în confortul casei”, explică Dan Chețan, manager vânzări Medco Medical Company, reprezentantul Omron Healthcare în România.

Gamele Omron M6 Comfort și M3 Comfort încorporează cea mai avansată tehnologie pentru determinarea tensiunii arteriale, cu atenționări pentru hipertensiune, puls neregulat și poziționare greșită a manșetei. Datorită tehnologiei IntelliWrap, unică pe piață, măsurarea se va face cu acuratețe chiar și când manșeta este rotită până la 360 de grade față de artera brahială.

Tensiometrele Omron sunt disponibile în farmacii, magazine de tehnică medical, precum și în cele online, la prețuri avantajoase.

***

Despre MED.CO

MED.CO a fost înfiinţată în 1994 cu scopul de a oferi servicii comerciale, tehnice şi ştiintifice privind aparatura medicală profesională de monitorizare şi tratament.

Compania  comercializează produsele medicale OMRON pe piața românească.

MED.CO este reprezentant pe piața românească și a altor furnizori externi, precum:

TaiDoc Technology, producător taiwanez de dispozitive medicale, termometre cu scanare infraroșu, glucometre, pulsoximetre, multiparametru și electrocardiografe.

MKV Lasersystem Germania, unul dintre principalii producători de dispozitive laser utilizate în procesul de biostimulare. MED.CO distribuie în România modelul PowerTwin 21.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*