Home / Copil / Cuvint dulci „rostite” cu ajutorul ciocolatei, la Heidi ChocoWorld

Cuvint dulci „rostite” cu ajutorul ciocolatei, la Heidi ChocoWorld

IMG_7532

În luna martie, copiii însoțiți de părinți se vor putea întrece în a-şi declara iubirea în ciocolată. Ajutați de maeștrii ciocolatieri, cei mici își vor putea sărbători mamele, creându-le felicitări.

În funcție de personalitatea mămicilor şi de preferințele lor, vor putea alege dintre ingrediente precum merișorul, petalele parfumate de hibiscus, fructele de pădure, migdalele caramelizate Florentine, cireșele confiate sau vișinele dulci-acrișoare atent glasate. Copiii vor putea înveseli apoi ciocolata cu desenele şi mesajele lor speciale pentru 1 sau 8 martie.

DSC_3565Mesaje creative cu ciocolată

Primăvara aceasta, Heidi încurajează cât mai multe persoane să îi surprindă pe cei dragi cu mesaje creative, ce vor putea fi dăruite sub forma tabletelor de ciocolată personalizate, realizate manual în magazinul-concept Heidi ChocoWorld. Surprizele dulci sunt inspirate de cele peste 60 de ingredienteinedite care-și găsesc armonia în sortimentele fine de ciocolată, preparate cu multă migală de către maeștrii ciocolatieri.

Ingrediente rafinate

Atât calitatea ciocolatei, dar și ingredientele folosite sunt importante în crearea unor specialități cu un gust rafinat. Heidi doreşte să aducă publicului larg produse de calitatea celor din confiseurii. Toate ingredientele folosite în ciocolata Heidi, atât la preparare, cât şi la decor, sunt în întregime naturale: de la cireșe întregi confiate, bucăți de portocale, merișoare, până la pudră de căpșuni și arome naturale de vanilie și fructe exotice.

_IGP9690

Cum creezi ciocolata perfectă

La Heidi ChocoWorld, locul unde dorinţele pot fi transformate pe loc în ciocolată, mesajele dulci vor lua forma tabletelor  personalizate. Magazinul-concept din apropierea Bucureştiului îi aşteaptă pe iubitorii de specialităţi din ciocolată să descopere cum se prepară acestea şi le oferă posibilitatea de a şi pregăti singuri cea mai fină ciocolată, folosind ingredientele favorite.

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*