Cum să-ți cureți perfect locuința - PapTot.ro - Sarcină, naştere, primul an de viaţă, îngrijirea şi educarea copiilor între 0-14 ani, viaţă de familie - Revista PapTot!

Home / Copil / Cum să-ți cureți perfect locuința

Cum să-ți cureți perfect locuința

Nimic nu pare mai plăcut decât aerul de vară pe care îl are acum casa ta. Această imagine estivală, cu ferestrele larg deschise și razele soarelui mângâindu-ți căminul pare perfectă… Numai că igiena locuinței, mai ales când este vorba despre o familie cu copii, are exigențele ei mai ales în aceste luni călduroase.

Desigur, spațiul în care dorm, mănâncă ori se mișcă cei mici, trebuie întreținut în mod exemplar. Igiena perfectă presupune să ai nu numai mobilierul și textilele casei forate curate, ci și pardoselile, mai ales dacă ai un copilaș care merge de-a bușilea, explorând și bucurându-se de noile lui cuceriri. Prfaul care se adună peste tot conține tot felul de germeni patogeni care pot provoca episoade alergice sau alte afecțiuni. Sa nu uităm că celor mici le place să se joace pe jos, pe covor sau direct pe parchet, că merg desculți prin toată casa…

Ajutorul tău pentru o casă curată

Ei bine, în teorie, totul e clar. Dar practic, lucrurile stau altfel. Speli mereu gresia sau podeaua, dar cine îți garantează că este curat 100% după o astfel de acțiune? Un mop obișnuit se umple și el de murdărie și de germeni, oricât l-ai spăla și poate provoca o mulțime de neplăceri: alergii, dermatite și câte și mai câte. Dar acum există  Aqua Clean Steam Mop – Dirt Devil, o unealtă care îți garantează o curățenie de excepție.

Cum acționează?

Simplu! Aburul rezultat în urma încălzirii apei, curăță eficient podelele dure eliminând până la 99.9% din bacterii. Recipientul de apă poate fi reîncărcat în timpul funcționării, fără a fi nevoie să oprești aparatul în prealabil. Aspiratorul cu aburi permite rotirea la 360 de grade, pentru curățarea locurilor mai greu accesibile. Iar senzorul de mișcare oprește automat aparatul în cazul unei pauze îndelungate. Accesoriile sunt și ele un punct forte: două paduri de microfibră, un covor planor și detergent pentru aburi (250n ml). Folosirea mopului cu abur este extrem de comodă pentru că greutatea mopului este de 3,3 kg.

Avanteje unice

  • Aspiratorul cu abur face curat extrem de ieftin pentru că temperatura aburului înlocuiește cu succes detergenții și dezinfectanții. Are nevoie doar de apă de la robinet ca să scoată perfect murdăria, petele, praful de pe parchet, gresie și chiar de pe covoare. Avantajul este că după trecerea lui, nu rămân nici urme de substanțe chimice din componența produselor de curățenie.
  • Acest mop cu aburi are marea calitate de a distruge bacteriile datorită temperaturii înalte a aburilor. Toată murdăria se adună în bureții cu microfibră, lucru care îl diferențiază net de mopurile obișnuite. Și încă ceva, aburul se usucă foarte repede.
  • Aparatul este versatil și ușor de folosit. Aspiratorul cu abur poate curăța ușor toată casa, înclusiv patul câinelui, scaunele mașinii, faianța din baie și din bucătărie.

În mod evident, este aparatul ideal pentru o mămică perfecționistă: el realizează o curățenie în detaliu, cu minimum de efort și maximum de eficiență, ca să nu mai vorbim de avantajele oferite familiilor cu copii alergici.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*