Home / Fără categorie / Cum ne-am petrecut Halloweenul romaneste 100%

Cum ne-am petrecut Halloweenul romaneste 100%

IMG_8201

O fi Halloweenul o sarbatoare americana, insa putini copii stiu, ca si povestile romanesti au multa groazaaa in ele. Ca sa nu mai spunem ca cel mai infricosator vampir de peste glob, vestitul Dracula, tot al nostru este. Noi insa, cei de la MiniArtShow by Ioana Ginghina in acest weekend, am cantat si dansat romaneste si am plecat intr-o aventura, alaturi de Danila Prepeleac, care s-a intalnit cu lumea fantastica a dracilor. Copiii s-au distrat, au aplaudat si la finalul spectacolului am avut parte de o super parada de personaje de Halloween.

Va intrebati cine a avut cel mai frumos costum? Ei bine, toti copiii si-au dat silinta sa fie in ton cu aceasta sarbatoare si pentru asta, toata lumea a primit premii la tombola noastra.

Dar stati, poate va intrebati ce au facut parintii…

Pai au ras cu gura pana la urechi si s-au bucurat de spectacol, caci actorii nostri sunt talentati si au interpretat impecabil rolurile date.

Daca nu ne credeti puteti urmari filmuletul de la final:

 

 

Iar programul pe luna noiembrie aici: http://miniartshow.ro/events/

Biletele se pot achizitiona aici : https://goo.gl/mEkTA2

Continuam cu distractia si in noiembrie, asa ca va asteptam cu mare drag in fiecare weekend la CinemaPro cu spectacole de teatru, distractie si premii!

 

 

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*