Home / Viata de familie / Activitati /         Cum ne mai distrăm şi ce mai învăţăm la MiniArtshow by Ioana Ginghina!

        Cum ne mai distrăm şi ce mai învăţăm la MiniArtshow by Ioana Ginghina!

DSC_0404

 

       Din aceasta toamnă MiniArtshow by Ioana Ginghina a revenit cu spectacole şi ateliere în premieră, gândite şi realizate astfel încat să stimuleze creativitatea şi originalitatea celor mici, să îi distreze şi să le ofere alternative de învăţare.

Acestea fiind spuse, vă facem cunoştinţă cu Dora şi Flora, două păpuşi cu părul colorat, care au plecat în lume, unde, prin joc, cântec şi veselie vor descoperi o mulţime de lucruri care ne fac tuturor viaţa mai frumoasă- fie că suntem adulţi sau copii.
Cei mici sunt invitaţi să inveţe jocuri celebre ale copilariei noastre, iar cei mari să fredoneze alături de ei cântecele dragi, în cadul unui spectacol interactiv, plin de voie bună.

Dora şi Flora vă aşteaptă sâmbată, 7 noiembrie, de la ora 11:00, la sediul MiniArtShow din Ştirbei Voda, nr 101, la Şcoala de Muzică şi Arte Plastice nr. 3.

MiniArtShow by Ioana Ginghină este o companie de teatru pentru copii care urmăreşte educarea publicului tânăr prin artă şi creativitate, prin spectacole şi ateliere interactive originale, dar şi adaptate, care să transmită mesaje pozitive, constructive. Cu o echipă de tineri dedicaţi şi profesionişti în arte plastice şi teatru vă aşteaptă cu surprize în fiecare weekend!

Detalii şi rezervări: 0749 41 9999; contact@miniartshow.ro; www.miniartshow.ro

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*