Home / Bebelus / Alimentatie / Cum aleg un robot de bucătărie pentru bebeluş

Cum aleg un robot de bucătărie pentru bebeluş

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Când apare bebeluşul, ne dăm seama că ne trebuie şi anumite lucruri la care poate nu ne-am gândit de la început sau că unele dintre obiectele pe care noi le avem deja în gospodărie nu mai sunt suficient de bune pentru a îndeplini funcţiile de care avem nevoie pentru servirea celui mai mic şi sensibil membru al familiei.
Am trecut prin această situaţie şi cu robotul de bucătărie, care dintr-o dată mi s-a părut că nu face tot ce ar trebui că să-mi facă viaţă mai uşoară mie şi lui bebe. De la noul robot îmi doream să aibă mai multe funcţii (tocat, feliat, păsat, răzuit, mixat etc), să pot steriliza şi respectiv încălzi biberoanele micuţului, şi să pot găti în aburi.

Ce calități trebuie să aibă
Aşa că mi-am dat seama că nu este o sarcina uşoară să mă hotărăsc ce robot să comand din multitudinea de variante, modele şi preţuri. Iată ce aspecte am luat în considerare, având în vedere că robotul de bucătărie pentru bebeluş este un aparat electrocasnic care economiseşte timp gătitului şi ne scuteşte pe noi, părinţii, de mult efort şi stres în bucătărie:
– să fie dotat cu funcţiile de care am nevoie, adică să fie performant
– să fie fabricat de o firma cunoscută, care oferă garanţie post-cumpărare cât mai lungă
– să fie cât de silenţios posibil
– să fie dotat cu un sistem de siguranţă în timpul folosirii, astfel încât copilul să nu fie în pericol atunci când se plimbă pe lângă aparatul în funcţiune.

Funcțiile – speciale pentru mâncare lui bebe
Funcţiile multiple cu care este dotat, printre care cea de sterilizare şi respectiv încălzire a biberoanelor pentru bebe, modul de gătire în aburi, care păstrează principiile active ale alimentelor, timpul rapid de procesare, posibilitatea de a separă alimentele în timpul gătirii, precizia cu care toacă ingredientele transformă acest aparat electrocasnic într-o metodă minunată pentru prepararea mâncărurilor pentru copii.
Iată de ce recomandăm robotul multifuncţional 5 în 1 Nutribaby Babymoov, care are garanţie pe viaţă şi toate funcţiile enumerate mai sus, şi care ne-a ajutat în mod ingenios să simplificăm gătitul hranei copilaşului şi …viaţă.

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*