Cremă de șalău

Cremă de șalău

Ingrediente

150-200 g file de șalău proaspăt

150 g brânză de vaci cremoasă

1 linguriță zeamă de lămâie

¼ ceapă mică

50 g țelină

pâine integrală

Mod de preparare

Mai întâi cureți țelina, o tai cubulețe, o fierbi până se înmoaie, după care o scurgi bine. Fierbi fileul de pește în apă clocotită pentru cinci minute. Îl scurgi și îl lași să se răcească. Îl poți pregăti și la aburi.

Pui peștele într-un castron, adaugi brânza, țelina fiartă, zeama de lămâie și mixezi până obții o compoziție cremoasă.

Cureți ceapa, o dai pe răzătoarea mică, o storci de zeamă, o adaugi peste crema de pește și amesteci bine. O servești cu pâine integrală.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*