Home / Viata de familie / Retete pentru toata familia / Deserturi / Cremă de dovleac cu mango

Cremă de dovleac cu mango

Cremă de dovleac cu brânză

Ingrediente

300 g dovleac copt

1 fruct de mango bine copt

200 g cremă de brânză

50 ml frișcă

1 praf de scorțișoară

frișcă pentru decor

Mod de preparare

Într-un castron, mixezi crema de brânză cu dovleacul copt. Separat, pasezi pulpa de la fructul de mango și o adaugi peste crema de brânză. Adaugi scorțișoara și omogenizezi.

Încorporezi ușor frișca în cremă, o pui în castronele mici, individuale, decorezi cu puțină frișcă și le introduci la rece pentru o oră.

 

Sfat!

Dacă dovleacul nu este prea dulce, poți adăuga o lingura de miere. Dacă vrei să dai crema unui copil mai mic de 2 ani, elimini din preparare frișca și scorțișoara.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*