Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Cremă de anghinare cu spanac

Cremă de anghinare cu spanac

de la 11 luni

Ingrediente

1 lingură unt

150 g spanac curățat

1 miez de anghinare

150 g brânză de vaci cremoasă

1 linguriță zeamă de lămâie

Mod de preparare

Pui frunzele de spanac la fiert în apă clocotită pentru 10 minute, după care le scurgi și le toci mărunt sau le treci prin blender. Separat, tai miezul de anghinare cuburi, le pui la fiert în apă până se înmoaie bine, după care le scurgi bine și le pui peste spanac.

Adaugi peste spanac și anghinare brânza de vaci, untul moale,  zeama de lămâie și omogenizezi compoziția. Se servește puiului tău la temperatura camerei. Restul o pui într-un recipient închis ermetic.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*