Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Colțunași cu brânză de vaci

Colțunași cu brânză de vaci

de la 1 an

Ingrediente

210 g făină

1 ou mic

150 g brânză de vaci

1 gălbenuș

60 g unt nesărat

200 g iaurt pentru servit

Mod de preparare

Amesteci făina cernută cu oul și puțină apă, adăugată treptat, până când obții o compoziție omogenă. Întinzi aluatul obținut pe masa presărată cu făină și îl tai cu o formă rotundă mică.

Amesteci brânza de vaci cu gălbenușul și așezi din compoziție pe mijlocul  cerculețelor tăiate. Lipești bine marginile apăsând cu o furculiță.

Pui apă la fiert și în momentul în care clocotește pui colțunașii și îi lași să fiarbă 15 minute. Îi scoți cu o paletă, scurgându-i bine. Poți servi papanașii cu iaurt sau simpli.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*