Home / Copil / Cod cu migdale și tagliatelle de legume

Cod cu migdale și tagliatelle de legume

Ingrediente

4 bucăți file de cod (200 g fiecare); 300 g dovlecei; 2 bucăți praz; 100 g unt;  50 g făină; 50 g fulgi de migdale; sare

Mod de preparare
Speli dovleceii și prazul și le usuci cu prosoape absorbante. Tai legumele fâșii subțiri și mai late.  Le poți tăia și fâșii subțiri. Le presari cu puțină sare și le pui într-un aparat de fiert la aburi pentru 15 minute.

Pregătești și fileurile de pește la fel. Dacă ai un aparat de fiert la aburi etajat, așezi peștele deasupra.

Amesteci untul cu făina, fulgii de migdale, puțină sare și piper. Așezi amestecul pe o tavă în care ai pus hârtie de copt. O introduci în cuptorul încins la 210°C pentru 20 de minute.

Servești peștele pe un pat de legume și deasupra cu amestec de migdale.

Foto: Photoland/Profimedia

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*