Home / Copil / „Cars 3” vine in iunie în România

„Cars 3” vine in iunie în România

Fulger McQueen se reîntoarce pe marele ecran, în „Maşini 3”, cea mai nouă producţie animată Disney-Pixar. Atacat de o nouă generaţie de maşini de curse rapide, legendarul McQueen este deodată eliminat din sportul pe care îl iubeşte. „Se confruntă cu genul de întrebări pe care mulţi atleţi şi le pun mai târziu în cariera lor. Renunţi când eşti în top sau lupţi până la final?”, spune producătorul Kevin Reher.

Pentru a reveni în joc, va avea nevoie de ajutorul unei tinere mecanice pasionate, Cruz Ramirez, care are propriul ei plan pentru a câştiga. Dovada că numărul 95 mai are încă multe de arătat va testa inima campionului pe cea mai mare platformă de curse din Cupa Piston.

 

  • „Maşini” (2006) şi „Maşini 2” (2011) au obţinut cumulat mai mult de 1 miliard de dolari americani la box office-ul din întreaga lume.
  • „Maşini” a fost premiat cu un Glob de Aur la categoria Cel mai bun film de animaţie, iar compozitorul Randy Newman a câştigat un Grammy pentru „Our Town”, la categoria Cel mai bun cântec scris pentru un film, televiziune sau alt tip de media.
  • „Maşini 2” a fost nominalizat la Globurile de Aur pentru Cel mai bun film de animaţie, precum şi la o multitudine de alte premii din industrie.

 

Filmul „Cars 3 / Maşini 3” este distribuit de Forum Film România şi va avea premiera pe 16 iunie 2017, fiind disponibil în format 3D, varianta dublată.

 

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*