Home / Copil / Campania „Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun!”

Campania „Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun!”

De Craciun, fă o bucurie unui copil fără posibilități materiale. Pune într-o cutie de pantofi o jucărie, o cărticică, ceva dulce care nu se topește, o căciuliță, o bluză, o pereche de mănuși sau orice alt obiect care încape în pachet. Împachetează cutia în hârtie roz, galben, violet sau roșu dacă este pentru o fetiță și în hartie verde, albastru ori maro dacă este băiat. Ne va ajuta să împărțim mai ușor darurile de la voi.

Vino cu pachetul tău pe 9 decembrie, între orele 10.00 și 20.00, la intrarea în Circul Globus, din București. Toate pachetele vor fi depuse într-un loc special – Microbuzul Zurli, amplasat la intrarea în Circ. Un spiriduș Zurliva prelua cu drag cadoul tău și vei primi din partea noastră, drept răsplată pentru generozitatea ta, un CD cu cântece semnat de toată Gașca ZurliPoți să aduci un pachet și să faci o bucurie unui copil chiar daca nu ai bilet la spectacolul Găștii Zurli***.

Pune în cutia ta și o scrisoare. Așterne în ea gânduri frumoase, vorbe scrise din suflet, lasă în ea emoția pregătirii pachetului. Scrisoarea ta va ajunge la un copil care va zâmbi și se va bucura din tot sufletul de cadou. Acel copil va simți bucuria sărbătorilor de iarnă datorită ție, iar tu vei fi simți bucuria lui.

 Mâine este ziua aceea în care voi puteți să-l ajutați pe Moş Crăciun. Simplu, dar extrem de important.În fiecare an, noi şi sute de prieteni Zurli, ne transformăm în ajutoarele lui Moş Crăciun. Sunt tare mulți copii la care Moşul nu ajunge. Dar îl ajutăm noi, că suntem voinici şi generoşi. Vă invit, dragi părinți, să vă opriți o secundă din toata agitația şi să faceți o bucurie unui copil, pentru sufletul vostru.„, declară Mirela Retegan, fondatorul Zurli şi cea care a inițiat campania „Vreau să îl ajut pe Moş Crăciun!”.

Cel mai fericit o sa fie Moș Crăciun, crede-ne pe cuvânt! Este modul în care noi putem spune anticipat „Mulțumesc, Moș Crăciun!”, pentru toate darurile ce-au venit de-a lungul timpului si cele ce-or să mai vină.

” Vreau să îl ajut pe Moș Crăciun!” este o campanie inițiată de Zurli și susținută de Fundația Noua Generație.

 

*** Acest lucru însă, nu îți va asigura accesul la spectacol.

Urmărește Gașca Zurli pe Facebook.

Urmărește Gașca Zurli pe YouTube.

Urmărește Gașca Zurli pe Instagram.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*