Home / Copil / Cadoul din cutia de pantofi

Cadoul din cutia de pantofi

 

shoeboxVino alaturi de ECCO in campania Shoe Box – Cadoul din cutia de pantofi! Pentru ca doreste sa aduca un zambet pe fata celor mici, cu posibilitati financiare limitate, ECCO va da startul in campania Shoe Box – Cadoul din cutia de pantofi, editia ‪#‎ShoeBox2015, in data de 15 noiembrie 2015.

Anul in care s-a facut prima actiune a fost 2007, la Cluj Napoca, ca idee preluata dupa cutiile ce le primeam cand eram copii, dupa Revolutie, din strainatate. In acest moment, exista peste 200 parteneri de locatie in cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, in peste 100 orase din 17 tari.

Incepand cu anul 2015, se primesc doar cutii care contin lucruri noi, nefolosite si cu eticheta. In cadrul editiei #‎ShoeBox2015, doritorii vor putea oferi copiilor un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi. Se invelesc frumos in hartie cutia si capacul ei, fiecare separat, apoi se pune in cutie tot ce ai pe suflet sa cumperi: dulciuri, articole scolare, jucarii, produse de igiena personala, o felicitare de Craciun pe care scrii cateva randuri pentru copilul ce va primi cutia de la tine, articole de imbracaminte, poate o lumanare parfumata…

Cadourile vor fi colectate in perioada 15 noiembrie – 15 decembrie 2015 in toate magazinele ECCO din tara, unde cadourile vor fi verificate si sigilate cu etichete pentru fetite sau baieti, urmand ca intre 16-24 decembrie acestea sa fie distribuite catre copii.

Fii partener ShoeBox!

Pentru ca vrem sa lucram impreuna si s-o facem organizat, avem nevoie de 3 tipuri de parteneri operationali pentru:

  • promovare si raspandire cat mai larga a mesajului campaniei: pe Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, site-uri, bloguri, reviste, etc.
  • identificarea nevoilor si locatiilor unde sa ducem cadouri: daca stii, in zona in care locuiesti, copii aflati in nevoie (institutionalizati sau nu), te rog sa ne comunici.
  • voluntari si cooptarea de voluntari.

Pentru mai multe detalii, acceseaza: http://www.ecco-shoes.ro/shoe-box-2015.

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*