Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Budincă de brânză cu stafide

Budincă de brânză cu stafide

de la 11 luni

Ingrediente

300 g brânză de vaci mai cremoasă; 3 gălbenușuri; 3 linguri iaurt; 1 lingură griș; 1 lingură stafide; 20 g unt moale

Mod de preparare

Pui într-un castron brânza de vaci, untul moale, iaurtul, gălbenușurile bătute, grișul și mixezi bine. Adaugi stafidele spălate foarte bine și omogenizezi.

Pui compoziția într-un vas termorezistent uns cu unt, nivelezi și îl introduci în cuptorul preîncălzit pentru circa 30 de minute. Trebuie să se rumenească ușor deasupra. Lași budinca să se răcească și o servești piticului tău.

 

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*