Home / Copil / Budincă cu dovlecel și morcov

Budincă cu dovlecel și morcov

de la 2 ani

Ingrediente

5 dovlecei mici
2 morcovi potriviți
1 ceapă
1 cană făină
5 ouă

1/2 cană ulei de măsline
150 g cașcaval ras
Mod de preparare
Cureți dovleceii, ceapa și morcovii de coajă și dai legumele pe răzătoare. Le combini pe toate într-un bol, adaugi făina, ouăle bătute ușor, uleiul, puțină sare și cașcavalul ras.

Ungi și tapetezi o formă de tort de 22 cm, torni compoziția, nivelezi și o introduci în cuptorul încins la 180ºC pentru circa 50-60 de minute. Trebuie să se rumenească frumos deasupra și când introduci o scobitoare pe mijloc, aceasta trebuie să iasă curată.

O rețetă care poate fi savurată de întreaga familie.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*