Home / Bebelus / Retete / 7-12 luni / Budincă cu brânză de vaci și cartof dulce

Budincă cu brânză de vaci și cartof dulce

de la 9 luni

Ingrediente

300 g brânză de vaci;

1 cartof dulce mai mic;

3 gălbenușuri;

2 linguri iaurt;

2 linguri orez fiert;

2 lingurițe unt

Mod de preparare

Cureți cartoful de coajă, îl speli bine și îl tai cubulețe. Îl pui la fiert până este bine pătruns, după care îl scurgi bine și îl pasezi. Lași piureul să se răcească.

Într-un castron, amesteci brânza de vaci cu piureul de cartof, adaugi iaurtul, orezul fiert și gălbenușurile bătute. Torni compoziția în două vase individuale termorezistente unse cu unt și le introduci în cuptorul preîncălzit pentru 30 de minute. Trebuie să se rumenească ușor deasupra.

Lași budinca să se răcească și o servești puiului tău.

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*