Home / Viata de familie / Activitati / Brunch în familie la Baby Spa

Brunch în familie la Baby Spa

colaj 1

Baby Spa Vitan te invită la Family Fitness Brunch. Copiii care sunt deja membrii ai clubului pot veni însoțiți de unul sau de ambii părinți pentru a se bucura de facilitățile centrului împreună. Pachetul include intrare la piscină de o oră, acces la locul de joacă timp de două ore și un bufet suedez cu aperitiv, fel principal și desert. Este o variantă excelentă pentru ca atât cei mici, cât și cei mari să se bucure de relaxare, distracție și de compania celor dragi. Intră acum pe www.babyspa.ro si află mai multe detalii despre pachetul de familie.

La Baby Spa esti mereu pe maini bune. Intreaga echipa este formata din specialisti cu o experienta vasta in domeniul programelor de inot si al gimnasticii acvatice prenatale. Pe langa pregatirea universitara din cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport sau a celei de Kinetoterapie, profesorii Baby Spa au urmat si cursul Activitati Acvatice cu Bebelusii sustinut de Claude Devatine – formator BEESAN si Presedinte al Federatiei Franceze de Activitati Acvatice si Timp Liber.

 

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*