Home / Copil / Cremă de urdă   

Cremă de urdă   

Ingrediente

200 g urdă proaspătă

150 g cremă de brânză slabă

50 g parmezan ras

sare
1 ardei capia roşu

câteva frunze de busuioc

3 felii de pâine toast

Mod de preparare

1. Pui urda într-un castron, adaugi crema de brânză, parmezanul ras, un praf de sare şi omogenizezi.
2. Coci ardeiul capia, îi cureţi de coajă şi de seminţe şi îl tai cubuleţe. Îi pui în amestecul de brânză, adaugi frunzele de busuioc tocate mărunt şi amesteci uşor.

  1. Tai feliile de pâine în trei şi le pui într-o tavă. Le introduci la cuptor pentru 5 minute. Aşezi pe ele cremă de brânză şi le serveşti.

Foto: Photoland/Photocuisine

About Mariana Robescu

Este food-editor la revista Pap tot. Este pasionată de gătit, inventează tot timpul noi mâncăruri și, cel mai important lucru, oferă din creațiile ei culinare tuturor celor din jur. Iubește ceea ce face și asta se vede în fiecare clipă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*