Home / Fără categorie / Aventură în… Vestul Sălbatic

Aventură în… Vestul Sălbatic

Kids in the Wild West i (002)

 

Până în 3 aprilie 2016, zilnic între orele 9:00 şi 20:00, cei mici sunt aşteptaţi în mall Promenada să descopere toate secretele Vestului Sălbatic, la expoziţia Kids in the Wild West.

Ei vor intra în universul Vestului Sălbatic prin activități specifice și se vor aventura timp de 45 de minute pe un traseu special amenajat și dedicat lor. Încă din primele minute ale expediţiei, cei mici se vor costuma în cowboys sau indieni pentru a se integra perfect în această atmosferă spectaculoasă.

Călătoria inedită începe în Oraşul din deşert, unde copiii vor descoperi obiceiurile locului şi modul de organizare al unui astfel de loc, apoi pornesc în căutarea aurului din mină, pe care îl vor extrage cu recuzita specifică, vor detona dinamintă şi îl vor aduna în vagoane. Cu aurul strâns, cei mici îşi vor putea cumpăra cai pentru a participa la cursele de cai atât de faimoase în Vestul Sălbatic. Micuții vor primi insigne şi vor avea ocazia să îşi povestească experienţa în jurul focului de tabără alături de oamenii locului, care îi vor învăţa să cânte la muzicuţă.

Călătoria continuă cu satul indienilor unde copiii vor putea intra într-un cort tradiţional pentru a descoperi cât mai multe informații despre această civilizaţie, vor dansa în jurul focului şi vor învăţa sunetele specifice tradiţiei.

La final, vor afla mai multe despre bandiți și duelurile dintre aceştia, se vor duela cu pistoale de jucărie și vor face poze cu pancardele haioase WANTED, singuri sau împreună cu părinții. Toți copiii vor primi diplome pentru curajul dovedit în aventura din Vestul Sălbatic.

Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializați care vor răspunde tuturor întrebărilor celor mici. Pozele haioase vor întregi rețeta de succes pentru o porție de învățare distractivă și aventură.

Prețul unui bilet este de 15 Lei și poate fi achiziționat de la biroul Info Point, situat la parter. Pentru grupurile organizate de minimum 15 copii, prețul unui bilet este de 10 Lei/copi. Rezervările se fac pe rezervari@promenada.ro și/ sau la numărul de telefon 0726 377 978.

Mai multe detalii despre eveniment puteți descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro

 

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*