Home / Copil / Atelier de Magie pentru copii (7-12 ani)

Atelier de Magie pentru copii (7-12 ani)

 magician

La Fundația  Calea Victoriei, începem primăvara cu un inedit Atelier de magie pentru copii. Cursul începe sâmbătă 1 martie, de la ora 13:00, și cuprinde 5 ateliere săptămânale.

La o simplă atingere de baghetă, iepurași sau porumbei ies din jobenul unui magician, iar cărțile de joc prind viața, exact ca în Alice în Țara Minunilor. Cu ajutorul elementelor de iluzionism și prestidigitație, actorul Marius Drăguș îi va conduce pe cei mici prin lumea fascinantă a magiei.

În cele cinci întâlniri ale atelierului, copiii vor învăța trucuri renumite de magie și vor viziona spectacole de magie inspirate de David Cooperfield sau Harry Houdini.

Atelierul se va finaliza cu un spectacol de magie, în care copiii vor dovedi că merită titlul de “Ucenici de Magician”. Programul celor 5 ateliere:

1. Numere de aparitii si disparitii; numere de magie cu monezi.

2. Numere de magie cu carti de joc.

3. Numere de magie cu panglici.

4. Numere de magie cu batiste.

5. Recapitularea primelor patru intalniri si spectacolul final de magie.

Cost: 250 ron; Cost redus (card fidelitate): 225 ron

Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO

Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

About Isabela Mihalcea

Este redactor de sănătate al revistei Pap tot. Știe tot ce este nou în domeniul sănătății și dorește să transmită cât mai mult din aceste noutăți cititoarelor. Este mămica unui năzdrăvan de șase ani și foarte implicată în educația lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*